Alt du behøver at vide om iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro er udstyret med tre imponerende kameraer, der gør det muligt for selv professionelle fotografer at tage fantastiske billeder. Det ultra-vidvinkel-kamera giver mulighed for at indfange mere af omgivelserne, mens telekameraet giver mulighed for at zoome ind på detaljer. Det nye naturtilstand-kamera sørger desuden for at tage fremragende billeder selv i dårlige lysforhold. Kombineret med Apples avancerede billedbehandling leverer iPhone 11 Pro en kameraoplevelse, der kan måle sig med dedikerede kameraer.

Kraftfuld A13 Bionic-chip

Den kraftfulde A13 Bionic-chip, som driver iPhone 11 Pro, er designet til at levere enestående ydelse og effektivitet. Chippens avancerede arkitektur og maskinlæringsegenskaber sørger for, at din telefon kan håndtere selv de mest krævende opgaver med lethed. Uanset om du redigerer video, spiller krævende spil eller blot bruger din telefon til daglige opgaver, vil du opleve en utrolig responsiv og smidig oplevelse. Find alle detaljer om iPhone 11 Pro her.

Bemærkelsesværdigt batteri med lang levetid

Batteriet i iPhone 11 Pro er bemærkelsesværdigt og har en lang levetid. Den kraftfulde A13 Bionic-chip i kombination med iOS-optimering giver op til 4 timers længere batteritid sammenlignet med forgængeren iPhone XS. Det betyder, at du kan bruge din telefon hele dagen uden at skulle lade op. Hvis du alligevel har brug for at opgradere, kan du finde tilbud på topmodellen.

Flot og robust design i rustfrit stål

iPhone 11 Pro har et elegant og robust design i rustfrit stål. Telefonen har et ikonisk udseende med en glat og poleret overflade, der giver et eksklusivt og premium-præget udtryk. Det rustfrie stål giver telefonen en solid og holdbar konstruktion, der beskytter mod ridser og stød. Designet er både æstetisk tiltalende og praktisk i hverdagen, hvor telefonens slidstærke materiale sikrer, at den holder i lang tid.

Avanceret Face ID-teknologi

iPhone 11 Pro er udstyret med den mest avancerede Face ID-teknologi, som Apple nogensinde har udviklet. Den bruger en avanceret TrueDepth-kamera-sensor, der kan registrere dit ansigt i 3D og låse op for enheden på under en halv sekund. Teknologien er også blevet forbedret, så den kan genkende dit ansigt, selv når du har briller eller hovedbeklædning på. Derudover er Face ID-sensoren blevet 30% hurtigere, hvilket gør opløsningen og nøjagtigheden endnu bedre end på tidligere iPhone-modeller.

Hurtig trådløs opladning

iPhone 11 Pro understøtter hurtig trådløs opladning op til 18W. Dette betyder, at du kan oplade din telefon hurtigt og effektivt uden at skulle sætte den i en ledning. Bare placer din iPhone 11 Pro på en kompatibel trådløs oplader, og den begynder straks at oplade. Den hurtige trådløse opladning er ideel, hvis du har travlt og har brug for at få din telefon hurtigt opladet. Det giver dig også mulighed for at oplade din telefon, uden at du behøver at finde et stik eller en kabel.

Vandsikker og stødsikker

iPhone 11 Pro er vandsikker og stødsikker. Den har en vandtæt klassificering på IP68, hvilket betyder at den kan holde til at være nedsænket i op til 4 meter vand i op til 30 minutter uden at tage skade. Derudover er den også stødsikker, så den kan modstå fald fra op til 2 meters højde uden at blive beskadiget. Disse funktioner gør iPhone 11 Pro robust og velegnet til brug i forskellige miljøer, hvor den kan blive udsat for vand eller stød.

Forbedret lydkvalitet med Dolby Atmos

iPhone 11 Pro understøtter nu Dolby Atmos, hvilket giver en forbedret og mere immersiv lydoplevelse. Dolby Atmos skaber en tredimensionel lydsfære, hvor lyd kan placeres og bevæge sig omkring lytteren. Dette giver en mere realistisk og levende lydoplevelse, særligt når du ser film eller lytter til musik. Takket være Dolby Atmos-teknologien kan du nu nyde din yndlingsindhold med en langt mere fyldig og detaljeret lyd.

Kompatibel med 5G-netværk

iPhone 11 Pro understøtter ikke 5G-netværk. Selvom 5G-teknologien er på vej til at blive mere udbredt, er iPhone 11 Pro udelukkende udstyret med 4G LTE-modem. Dette betyder, at du ikke vil kunne drage fordel af de høje download- og uploadhastigheder, som 5G-netværk tilbyder. Hvis du ønsker en iPhone, der er klar til 5G, bør du i stedet overveje iPhone 12-serien, som understøtter 5G.

Nem tilgængelighed og brugervenlighed

iPhone 11 Pro er designet med brugervenlighed og tilgængelighed i højsædet. Telefonens intuitive brugergrænseflader og enkle menusystem gør den nem at navigere for både erfarne og nye iOS-brugere. Desuden er der implementeret en række funktioner, der gør den mere tilgængelig for brugere med særlige behov, såsom muligheden for at justere tekststrørrelse, kontrast og andre visuelle elementer. Samlet set er iPhone 11 Pro en telefon, der er nem at bruge og tilgængelig for de fleste.